Skip to main content

Disclaimer

Klinisch-psycholoog.be besteedt veel zorg en aandacht aan de inhoud en samenstelling van deze website. Deze website biedt gekwalificeerde klinisch psychologen de mogelijkheden en ruimte om zichzelf kenbaar te maken aan bezoekers van deze site. Bezoekers van deze site kunnen deze gegevens vrij raadplegen. Klinisch-psycholoog.be benut alle mogelijkheden en controleert actief of kliinisch psychologen die zich via klinisch-psycholoog kenbaar maken effectief over een diploma master in de klinisch psychologie of lic. klinische psychologie beschikken. De informatie die erkende klinisch psychologen vervolgens ter beschikking stellen wordt door klinisch-psycholoog.be niet gecontroleert op haar juistheid en volledigheid.

Klinisch-psycholoog.be kan helaas niet garanderen dat de aangeboden informatie altijd volledig en correct is. Klinisch-psycholoog.be garandeert op geen enkele wijze de inhoudelijke kwaliteit of vakbekwaamheid van de klinisch psychologen/psychotherapeuten die hun diensten op deze website aanbieden en is op geen enkele wijze aansprakelijk voor het eventuele contact met en behandeling door een klinisch psycholoog/psychotherapeut.

Opinies en stellingen gepubliceerd in de artikelen op deze websites of geuit in het forum zijn die van de auteurs en niet noodzakelijkerwijs die van Klinisch-psycholoog.be. Koppelingen naar en toegang tot websites en services van derden worden alleen aangeboden voor uw gemak. Klinisch-psycholoog is niet verantwoordelijk voor de inhoud of services van derden, waar via deze website naar verwezen wordt.

Klinisch-psycholoog.be is niet aansprakelijk voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze websites of de informatie die daarop wordt gepubliceerd.

Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Het gebruik van teksten, logo's of combinaties van elementen van de website, zonder de nadrukkelijke toestemming van klinisch-psycholoog.be is verboden.

ENTEREXIT

Alle rechten voorbehouden - ©2009 - klinisch-psycholoog.be