Skip to main content
Als u over een erkenningsnummer beschikt van de Belgische Psychologencommissie of u kan op een andere manier attesteren dat u een gekwalificeerd klinisch psycholoog bent, kan u zich op deze site registreren als klinisch psycholoog. Na registratie zal uw account bekeken worden door de websitebeheerder en ontvangt u een e-mail met betalingsgegevens. Als uw account goedgekeurd is, kan u zich met een gebruikersnaam en paswoord aanmelden en uw praktijkprofiel vervolledigen.
Account-informatie
De gekozen gebruikersnaam wordt ook de naam van uw praktijkprofiel, het wordt aangeraden om hier uw voornaam + spatie + uw achternaam op te geven of de naam van uw groepsprakijk. [Spaties zijn toegestaan; interpunctie is niet toegestaan behalve punten, koppeltekens en onderstrepingstekens.]
Geef een geldig e-mailadres op. Alle e-mails van dit systeem zullen naar dit adres verstuurd worden. Het e-mailadres zal niet openbaar gemaakt worden en zal alleen gebruikt worden wanneer u om een nieuw wachtwoord vraagt of wanneer u over bepaald nieuws per e-mail geïnformeerd wil worden.
Geef in beide velden een wachtwoord voor het nieuwe account.
Contactgegevens
Indien u een praktijkprofiel aanmaakt zullen deze gegevens gebruikt worden voor het aanmaken van een factuur
[achternaam + voornaam]
[straat + nr]
[postcode + gemeente]
Opleidingsgegevens
Diploma lic. klinische psychologie.
Jaar Opleiding
1
2
3
je erkenningsnummer bij de Psychologencommissie. [hier te vinden: http://www.psychologencommissie.be/lijsten/psychologen] Hiermee bevestig je dat je een erkend psycholoog bent. Beschik je niet over een erkenningsnummer? Attesteer dat je een klinisch psycholoog door je lidmaatschap van een erkende beroepsvereniging of door ons bijvoorbeeld een kopie van je diploma te bezorgen. Verstuur je diploma naar klinisch-psycholoog.be, Korenbloemstraat 31, 3940 Hechtel.
Ben je lid van de Vlaamse Vereninging van Klinisch Psychologen?
Gebruiksvoorwaarden
Hiermee verklaar je je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en disclaimer.
Nieuwsbrieven
CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Typ de letters en/of cijfers zoals getoond in de afbeelding.